De Wittenhagen 2

HARDERWIJK

Overzicht

Prijs
€ 233.500 k.k.
Status:
Verkocht
Type:
eengezinswoning
Bouwtype:
bestaande bouw
Bouwjaar:
1955
Ligging:
aan rustige weg
in woonwijk
vrij uitzicht
Woonoppervlakte:
135 m2
Perceeloppervlakte:
300 m2
Inhoud:
425 m3
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4

Omschrijving

HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met vrij zicht over groen.

Op een vrije hoek gelegen ligt dit HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met vele extra's. Zo is er in 2015 een ruime SERRE van ca. 18 m² gerealiseerd met comfortabele vloerverwarming en een LICHTSTRAAT. Bestaat de mogelijkheid voor het realiseren van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. En is er een ruime GARAGE met mogelijkheid voor het parkeren op het eigen terrein. Via de ruime woonkamer met ERKER, OPEN HAARD en GLAS IN LOODDEUREN toegang naar de nieuwe SERRE. De half open keuken is eenvoudig uitgevoerd en geeft toegang naar een bijkeuken waarin wasmachine en droger naast elkaar op hoogte geplaatst kunnen worden en er voorraadruimte is. Daarachter bevindt zich een ruimte die als slaapkamer/kantoor kan dienen: in het verlengde daarvan bevindt zich momenteel een slaapkamer die weer hersteld kan worden tot ruime badkamer met toilet en wastafel en tevens toegang geeft tot de garage. Op de eerste etage 3 slaapkamers en een nette douche met wastafel. Er is een gedateerde 2e badkamer aanwezig met 2e toilet, ligbad en de aansluitingen voor een douche en wastafel. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een BALKON. Alle ruimtes op de eerste etage beschikken over vaste kast(en). Het royale perceel van 300 m² heeft een zeer gunstige zonligging en kunt u al snel de gehele dag van de zon genieten. In 2012 is het dak geïsoleerd. Een nieuwe combi cv -ketel is in 2016 geplaatst. Bouwjaar 1955.

Indeling
Begane grond
Entree met toilet, trapopgang, ruime kelderkast, deur naar keuken en woonkamer. Vanuit de woonkamer, met ERKER, een mooi vrij zicht over een groenstrook. Hier ligt een houtenvloer. Middels kamer en suite met glas in looddeuren toegang naar de ruime serre van ca. 18 m². Hier komt al snel de gehele dag de zon naar binnen en kijkt men mooi de tuin in. De keuken is eenvoudig uitgevoerd en geeft toegang naar de bijkeuken. Daarachter een slaapkamer/kantoor met in het verlengde daarvan de mogelijkheid voor een badkamer.

Eerste etage
Overloop met toegang naar de 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alle slaapkamers en 1 badkamer beschikken over vaste kast(en). Opp. van de 2 slaapkamers achter zijn ca. 7 en 10,5 m². Aan de voorzijde de 3e slaapkamer met een balkon en vrij zicht over groen. Opp. ca. 12,5 m². Er is een nette douche met wastafel. De gedateerde badkamer heeft op dit moment een 2e toilet, ligbad en geen wastafel en douche meer, maar wel de aansluitingen/mogelijkheden daartoe.


Extra informatie

Voor een nog betere indruk nodigen wij u uit om op funda de digitale plattegronden en de foto's van deze woning te bekijken. Een uitgebreide digitale brochure met de informatielijst, de lijst van zaken en de kadasterinformatie kunt u downloaden via funda.nl.

De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging! Dit is vrijblijvend en u kunt dan op uw gemak samen met de makelaar alles bekijken. Via onze binnendienst (0341-42 18 88) kan een afspraak ingepland worden om de woning te bezichtigen. Afspraken zijn dagelijks mogelijk van 08.30 uur tot 21.00 uur en zaterdags op afspraak.
Buiten kantooruren kunt u via onze site een verzoek doen voor een bezichtigingsafspraak, u wordt dan de volgende werkdag teruggebeld.

Heeft u nog een eigen woning te verkopen en bent u benieuwd wat deze waard is in de huidige markt? Maak dan een afspraak met onze makelaar voor een vrijblijvend verkoopadvies en een kosteloze waardebepaling. Wij zijn u graag van dienst!