Een huis kopen

Wilt u een woning kopen? Een huis met een grote(re) tuin, meerdere slaapkamers en een garage? Of juist allemaal wat kleiner, een appartement in het centrum met uitzicht? Wat de reden voor uw verhuisplannen ook is, wij helpen u graag bij de aankoop van uw woning.

Maak de juiste keuzes

Bij het kopen van een huis loopt u tegen verschillende vragen en beslismomenten aan. Zaken die u misschien voor het eerst tegenkomt, maar die voor ons gesneden koek zijn:

  • Betaal ik niet te veel voor de woning?
  • Waar vind ik potentiele mooie woningen?
  • Waar moet ik op letten bij de aankoop?

Zo helpen wij u!

Wij denken, kijken en zoeken met u mee. Alsof wij op dat moment ons eigen huis kopen, zó betrokken. Wij kennen de woningmarkt van binnen en van buiten en houden u precies op de hoogte waar en wanneer de mooiste plekjes te koop staan. Dit doen wij op basis van ‘no cure, no pay’. Dat betekent dat u ons alleen betaalt als wij erin geslaagd zijn de perfecte woning voor u te vinden. Wilt u weten wat een vrijblijvend informatief gesprek over aankoopbegeleiding in uw geval kan betekenen? We vertellen het u graag.

Wat vinden onze klanten?

Wij kunnen het u natuurlijk zelf vertellen, maar wat ons betreft zijn de reacties van onze klanten veel belangrijker! Op Funda geven onze klanten ons gemiddeld een 8,8! Bekijk ook eens de reacties die wij van klanten ontvingen

Ja, help mij bij het kopen van mijn droomhuis!

Overtuigd? Wij komen graag (volledig vrijblijvend en kostenloos) kennis met u maken om samen uw droomhuis te vinden. Voor een afspraak kunt u bellen met ons kantoor op: 0341 - 421 888 of het directe nummer van Leo Pfrommer: 06 - 81 288 180. Uiteraard kunt u ook bij ons op kantoor langskomen voor een kennismaking.