Uw huis verkopen

Wilt u uw woning verkopen? Omdat u een andere woning op het oog heeft, al tijden droomt van een ander huis of dichter bij uw werk of familie wilt wonen? Wat de reden voor uw verhuisplannen ook is, wij helpen u graag bij de verkoop van uw woning.

Maak de juiste keuzes

Bij het verkopen van een huis loopt u tegen verschillende vragen en beslismomenten aan. Zaken die u misschien voor het eerst tegenkomt, maar die voor ons gesneden koek zijn:  

  • Wat is de juiste vraagprijs voor mijn woning?
  • Waar vind ik potentiele kopers?
  • Waar moet ik op letten bij aan- en verkoop?

Zo helpen wij u!

Wij denken, kijken en zoeken met u mee. Alsof wij op dat moment ons eigen huis verkopen, zó betrokken. Wij kennen de stad Harderwijk en regio als onze broekzak en kunnen u dus precies vertellen en laten zien waar de beste plekjes zijn. Dit doen wij op de momenten dat het u goed uitkomt. De waarde van de woning die u verkoopt, bepalen wij kosteloos voor u!

Benieuwd naar de werkzaamheden die wij onder andere voor u verrichten als we samen het verkooptraject ingaan? Bekijk hier welke werkzaamheden wij allemaal voor u (kunnen) uitvoeren. 

Wat vinden onze klanten?

Wij kunnen het u natuurlijk zelf vertellen, maar wat ons betreft zijn de reacties van onze klanten veel belangrijker! Op Funda geven onze klanten ons gemiddeld een 8,8! Bekijk ook eens de reacties die wij van klanten ontvingen

Ja, help mij bij het verkopen van mijn woning!

Overtuigd? Wij komen graag (volledig vrijblijvend en kostenloos) kennis met u maken om samen uw woning tegen een goede prijs én binnen een korte tijd te verkopen. Voor een afspraak kunt u bellen met ons kantoor op: 0341 - 421 888 of het directe nummer van Leo Pfrommer: 06 - 81 288 180. Uiteraard kunt u ook bij ons op kantoor langskomen voor een kennismaking.