Het team

 

Leo Pfrommer  

Leo Pfrommer - eigenaar/register makelaar/taxateur
leo@pfrommermakelaardij.nl

Als trotse eigenaar van Pfrommer makelaardij – vandaar de naam – kan ik u verzekeren dat u bij ons voor de aan- en verkoop van uw woning enthousiasme, gedrevenheid en ervaring vindt. Met veel plezier werk ik elke dag samen met mijn drie professionele en leuke collega’s. Ik weet zeker dat wij uw opdracht naar tevredenheid kunnen volbrengen, de makelaardij stroomt ons namelijk door het bloed. Ik zie het als mijn uitdaging om u op de meest positieve manier te verbazen bij de (ver)koop van uw woning.

 

Alinda Scholten  

Alinda Scholten - Commercieel binnendienstmedewerker
alinda@pfrommermakelaardij.nl

Dat ik alweer 10 jaar actief ben in de makelaardij wil toch wel wat zeggen. Het is een leuke branche waar ik iedere dag veel voldoening en afwisseling in vind. Ik vind het leuk om contact te hebben met onze opdrachtgevers en om de makelaars te ondersteunen bij hun werkzaamheden. Uit het informeren en helpen van mensen bij het zoeken naar een nieuwe woning haal ik veel plezier. Wanneer  - mede door mijn bijdrage – een koper en verkoper bij elkaar komen, word ik daar heel blij van!

 

Annemarie Sanders  

Annemarie Sanders - Commercieel binnendienstmedewerker
annemarie@pfrommermakelaardij.nl

Wonen en werken in het mooie Harderwijk! Ik doe het al meer dan 12,5 jaar. Geen enkele opgave want ik werk binnen een heel leuk en sterk team. De makelaardij was, is en blijft een afwisselend, variërend en spannend vak. Elke keer weer is het leuk om te zien welke woning wij (en ook collega’s) nieuw in de verkoop krijgen. De marketing en publicatie van de woningen waarbij wij de verkoop mogen verzorgen vind ik het leukst: wie zal er interesse hebben, hoeveel bezichtigingen staan er al gepland? Het blijft een uitdaging een woning succesvol te verkopen!

 

> Lees wat ons team voor u kan betekenen