Huis verkopen door te verkleden als panda?

Huis verkopen door te verkleden als panda?

10-05-2016

Wanneer je een huis wilt verkopen wil je natuurlijk dat (de foto's) van de woning bij de oriënterende huizenkopers blijft hangen, bijvoorbeeld door mooie (ruimtelijke) foto's. De Engelsman Lee Wilson besloot echter dat dat niet genoeg was: hij verkleedde zich in een pandapak en figureerde zelf op de foto's van zijn huis. 

In een advertentie op de website van vastgoedkantoor Quick&Clarke zien we dan ook enkele opvallende foto's volgend uit deze ludieke actie van Lee Wilson. 'Vinny de Panda', zoals hij zichzelf noemt, geeft de potentiële kopers een rondleiding door het huis. En dat levert toch ietwat vreemde foto's op. Bekijk ze hieronder.

Huis verkopen    Huis verkopen  

Huis verkopen    Huis verkopen
(Foto's: Quick & Clarke)

De 42-jarige Lee hoopt dat potentiële huizenkopers door deze ietwat bijzondere foto's het huis beter zullen herinneren. Als klap op de vuurpijl biedt Lee de diensten van 'Vinny' ook aan andere huizenverkopers aan. "Liefst wel tijdig reserveren, want de panda heeft een drukke agenda", aldus Wilson tegen Metro UK. 

Jouw huis verkopen zónder je te verkleden als panda?

Uiteraard snappen wij dat niet iedereen zich wil verkleden als panda om zijn of haar huis snel en tegen een goede prijs te verkopen! Daarom hebben wij een aantal eenvoudige tips voor je verzameld die je kunnen helpen bij een vlotte verkoop van jouw woning:

  • Zorg voor goede fotografie, bij voorkeur met groothoeklens (zodat het ruimtelijke karakter van de woning wordt benadrukt) 
  • Realiseer je dat potentiële kopers het huis (compleet) anders zouden inrichten, zorg dus voor een algemeen en neutraal karakter, zodat men zichzelf alvast kan voorstellen in jouw huis
  • Zorg dat de foto's (bij voorkeur) afgestemd zijn op het huidige seizoen. Is jouw huis in de winter gefotografeerd, maar is het inmiddels al lente of zelfs zomer? Dan is het wellicht verstandig om ervoor te kiezen om nieuwe foto's te (laten) maken

Uiteraard is dit slechts een kleine impressie van de tips die voor je hebben bij de verkoop van jouw woning.
Wil je meer tips bij de verkoop, neem dan eens contact met ons op. Dat is helemaal vrlijblijvend en kost je niets. Een afspraak maken kan telefonisch via 0341 - 42 1888 of per e-mail via info@pfrommermakelaardij.nl. Of kom eens langs op ons kantoor.