Financieel advies

Heeft u hét huis gevonden dat helemaal past bij uw persoonlijke wensen en uw situatie? Dan wilt u natuurlijk ook een hypotheek die daar perfect op aansluit, zowel op de korte als lange termijn - zodat u zorgeloos in uw droomhuis kunt wonen!

Een grote stap

Een hypotheek afsluiten is een grote stap in uw leven. Dat vereist een goede analyse van uw huidige persoonlijke en financiële situatie, met belangrijke vragen als:

  • Hoeveel kan ik lenen?
  • Welke hypotheekvorm past bij mij?
  • Hoe verloopt het hypotheektraject?

Zo helpen wij u!

Daarom werken wij voor een deskundig advies en een goede begeleiding op financieel gebied samen met meerdere Erkende Hypotheekadviseurs (SEH). Deze adviseurs zijn niet gebonden aan een bank, verzekeraar of andere financiële instelling, waardoor u een écht onafhankelijk advies krijgt. Zo komt u samen met de adviseur altijd tot de beste oplossing, waarbij rekening gehouden wordt met uw levensstijl, wensen en natuurlijk het beschikbare budget.

Wat vinden onze klanten?

Wij kunnen het u natuurlijk zelf vertellen, maar wat ons betreft zijn de reacties van onze klanten veel belangrijker! Op Funda geven onze klanten ons gemiddeld een 8,8! Bekijk ook eens de reacties die wij van klanten ontvingen

Ja, ik wil graag financieel advies van Pfrommer Makelaardij!

Overtuigd? Of heeft u juist nog vragen? Wij komen graag (volledig vrijblijvend en kostenloos) kennis met u maken om samen te komen tot een goed doordacht financieel plan voor úw situatie. Voor een afspraak kunt u bellen met ons kantoor op: 0341 - 421 888 of het directe nummer van Leo Pfrommer: 06 - 81 288 180. Uiteraard kunt u ook bij ons op kantoor langskomen voor een kennismaking.