Verhuren

Wanneer u één of meerdere koopwoningen bezit maar hier zelf geen actief gebruik van maakt, is verhuren vaak een goede optie. Een welkome manier om eventuele dubbele woonlasten op te vangen. Maar waar moet u op letten bij het verhuren van uw woning?

Verlichting van uw maandelijkse hypotheeklasten

De verhuur van uw woning kan zorgen voor een gedeeltelijke of gehele dekking van uw maandelijkse hypotheeklasten. Bij het verhuren van uw woning zijn er echter een aantal belangrijke vragen:

  • Is er van de hypotheekverstrekker toestemming voor verhuur?
  • Hoe zit het met de bescherming van huurders onder de Nederlandse huurwet?
  • Kunt u uw woning in de verkoop houden?

Zo helpen wij u!

Wij hebben jarenlange ervaring met de (tijdelijke) verhuur van woningen in de vrije sector. Wij helpen u dan ook graag bij het verhuurtraject, waar samen met u op zoek gaan naar geschikte kandidaten voor uw woning.

Wat vinden onze klanten?

Wij kunnen het u natuurlijk zelf vertellen, maar wat ons betreft zijn de reacties van onze klanten veel belangrijker! Op Funda geven onze klanten ons gemiddeld een 8,8! Bekijk ook eens de reacties die wij van klanten ontvingen

Ja, help mij bij het verhuren van mijn huis of huizen!

Overtuigd? Wij komen graag (volledig vrijblijvend en kostenloos) kennis met u maken. Voor een afspraak kunt u bellen met ons kantoor op: 0341 - 421 888 of het directe nummer van Leo Pfrommer: 06 - 81 288 180. Uiteraard kunt u ook bij ons op kantoor langskomen voor een kennismaking.