Taxaties

Heeft u een taxatie van een woning nodig? De waardebepaling kunt u om verschillende redenen nodig hebben: voor een hypotheek of om een aankoopbeslissing te kunnen nemen. In elk geval helpen wij u graag. 

Kwaliteitseisen van een taxatie

Tegenwoordig stellen banken en geldverstrekkers strenge kwaliteitseisen aan taxaties. Ook aan degene die ze uitvoeren. Zo wordt bijvoorbeeld bij een NHG-hypotheek meestal om een NWWI taxatie gevraagd. Gelukkig hebben wij de alle vereisten in huis en bent u verzekerd van een goede taxatie.

Zo helpen wij u!

Wij worden vaak ingeschakeld voor het verzorgen van taxaties. Geldverstrekkers, hypotheekkantoren en particulieren werken graag met ons samen. En dat is niet zonder reden:

  • Taxatie op korte termijn.
  • Volgens alle strenge kwaliteitseisen.
  • Aangesloten bij de NVM, het NWWI, het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs,  Stichting Vastgoed en de Taxateurs Unie.

Wat vinden onze klanten?

Wij kunnen het u natuurlijk zelf vertellen, maar wat ons betreft zijn de reacties van onze klanten veel belangrijker! Op Funda geven onze klanten ons gemiddeld een 8,8! Bekijk ook eens de reacties die wij van klanten ontvingen

Ja, ik wil graag een taxatie van mijn woning!

Overtuigd? Of heeft u juist nog vragen? Wij komen graag (volledig vrijblijvend en kostenloos) kennis met u maken voor een taxatie van uw woning. Voor een afspraak kunt u bellen met ons kantoor op: 0341 - 421 888 of het directe nummer van Leo Pfrommer: 06 - 81 288 180. Uiteraard kunt u ook bij ons op kantoor langskomen voor een kennismaking.