Een heldere kijk op wonen!

Een heldere kijk op wonen.. Daar staan we voor bij Pfrommer Makelaardij! Dat uit zich onder andere in een heldere, no-nonsense en persoonlijke aanpak met makelaar Leo en onze collega's op kantoor.

In alle dienstverlening van Pfrommer zult u deze heldere kijk terugvinden, zoals de verkoop, verhuur of aankoop van een woning, taxaties of financiële dienstverlening.

 

Uw huis verkopen

Wilt u uw woning verkopen? Omdat u een andere woning op het oog heeft, al tijden droomt van een ander huis of dichter bij uw werk of familie wilt wonen? Wat de reden voor uw verhuisplannen ook is, wij helpen u graag bij de verkoop van uw woning. 
Lees meer over onze verkoopondersteuning...

 

Een huis kopen

Wilt u een woning kopen? Een huis met een grote(re) tuin, meerdere slaapkamers en een garage? Of juist allemaal wat kleiner, een appartement in het centrum met uitzicht? Wat de reden voor uw verhuisplannen ook is, wij helpen u graag bij de aankoop van uw woning.
Lees meer over onze aankoopbegeleiding...

 

Verhuren

Wanneer u één of meerdere koopwoningen bezit maar hier zelf geen actief gebruik van maakt, is verhuren vaak een goede optie. Een welkome manier om eventuele dubbele woonlasten op te vangen. Maar waar moet u op letten bij het verhuren van uw woning? 
Lees meeer over onze ondersteuning bij verhuur...

 

Financieel advies

Heeft u hét huis gevonden dat helemaal past bij uw persoonlijke wensen en uw situatie? Dan wilt u natuurlijk ook een hypotheek die daar perfect op aansluit, zowel op de korte als lange termijn - zodat u zorgeloos in uw droomhuis kunt wonen.
Lees meer over ons financieel advies...

 

Taxaties

Heeft u een taxatie van een woning nodig? De waardebepaling kunt u om verschillende redenen nodig hebben: voor een hypotheek of om een aankoopbeslissing te kunnen nemen. In elk geval helpen wij u graag. 
Lees meer over onze ondersteuning het taxeren van uw huis...