Maak jouw huis verkoopklaar met deze top tips

Maak jouw huis verkoopklaar met deze top tips

01-04-2016

Ben je van plan jouw huis te verkopen? Dan krijg ook jij vast links en rechts heel wat goedbedoeld advies om jouw huis verkoopklaar te maken. Wij verzamelden 10 top tips voor de ‘verkoopstyling’ van jouw huis. 

  1. Laat jouw huis er georganiseerd uit zien (ook al ben je dat wellicht helemaal niet).
  2. Heb je overtollige meubels? Berg ze (tijdelijk) op, bijvoorbeeld op zolder of in de schuur. Zo maak je het de potentiële koper beter zichzelf voor te stellen in hun nieuwe huis.
  3. Haal zo veel mogelijke losse elementen weg van de vloer. Als het bruikbare vloeroppervlakte groter lijkt, lijkt het huis ook meteen groter.
  4. En deze kende je vast al: zorg voor neutrale kleuren op de wanden. Potentiële kopers kunnen écht afknappen op die ene felgroene muur die jij juist zo mooi vind.
  5. Geef jouw badkamer een (opgeruimde) en luxe uitstraling. Dat kan heel eenvoudig met enkele dikke handdoeken, schone douchewanden en een gesloten toiletdeksel!
  6. Zorg dat alle lampen, tafels en andere (grote) oppervlakken goed stofvrij zijn. Stofresten kunnen erg slordig staan.
  7. Zorg dat alle handvatten van deuren en kasten goed werken en dat deuren goed sluiten.
  8. Zorg dat het huis goed verlicht is! Zet desnoods waar nodig een extra lamp neer, zodat de ruimte goed verlicht wordt en gebruik hierbij het helderst mogelijke licht
  9. Er wordt wel eens gezegd: een opgeruimde keuken verkoopt een huis. Zorg dus voor een nette, goed opgeruimde (óók de kastjes) keuken.
  10. Maak het terras schoon met bijvoorbeeld een hogedruk reiniger en zorg voor een opgeruimde tuin, hierin trek je de opgeruimde indruk door, ook búiten!

Wij helpen je graag met de verkoopstyling!

Uiteraard is dit slechts een kleine impressie van wat je kunt doen om jouw huis helemaal klaar te maken voor de verkoop. Wil je graag advies bij de ‘verkoopstyling’ van jouw huis? Onze stylist Gieta helpt je hier graag bij – bovendien zorgt Gieta meteen dat het huis op een mooie manier op de foto wordt gezet, want de eerste indruk van een potentiële koper is tegenwoordig toch écht de foto’s.

Heb je nog een (specifieke) vraag of wil je een afspraak maken voor een gratis kennismaking? 
Bel gerust met ons kantoor op: 0341 - 421 888!