Parallelweg 26-73B

HIERDEN

Overzicht

Prijs
€ 229.500 k.k.
Status:
Verkocht
Type:
bungalow
Bouwtype:
bestaande bouw
Bouwjaar:
2016
Ligging:
aan rustige weg
beschutte ligging
Woonoppervlakte:
115 m2
Perceeloppervlakte:
410 m2
Inhoud:
390 m3
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4

Omschrijving

In 2016 is deze royale vrijstaande recreatie VILLA opgeleverd!

Deze woning ligt in de structuurvisie "Vitale Vakantieparken" om op korte termijn getransformeerd te worden naar bestemming wonen. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de VVE en de gemeente Harderwijk. Momenteel is de woning verhuurd.
Er is een eigen entree met woonkamer, open keuken met inbouwapparatuur en douche met wastafel en toilet. Op de eerste etage 4 ruime slaapkamers met ieder een vaste kast. Alles is modern uitgevoerd en afgewerkt. Hier zijn voorlopig geen investeringen meer nodig. Verder degelijk gebouwd met driedubbel glas, dak-/vloer- en muurisolatie. De gehele begane grond v.v. comfortabele vloerverwarming en combi cv- ketel (HR 2016). Gelegen in een bosrijke omgeving met vele wandel- en fietsmogelijkheden naar de uitgebreide Veluwse bossen en de prachtige zandverstuiving. De woning is gelegen op het bungalowpark De Woudstee. Men wordt automatisch lid van de VVE. Totale woonoppervlakte is 115 m². Bouwjaar 2016. Perceel 410 m².
Woning met meerdere mogelijkheden. Bijvoorbeeld BELEGGINGSOBJECT (huidig rendement ca. 7%) en zeer geschikt voor MANTELZORGBEWONING.
Wat deze woning zo speciaal maakt is de mogelijkheid, door de stalenconstructie, om alle binnenwanden te verwijderen en opnieuw in te delen. Verder is door de bouwstijl (geen schuine kanten) werkelijk elke centimeter te gebruiken.

- De kosten welke samenhangen met de transformatie naar Wonen (o.a. de geluidswal, vereffeningbijdrage, etc) zijn voor rekening van de verkoper.
- Kan leeg van bewoning worden opgeleverd (geldt opzegtermijn).


Indeling
Begane grond
Entree, 2 woonkamers, 2 moderne keukens met de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. V.v. een mooie plavuizenvloer. Alle wanden zijn v.v. glad stucwerk. Twee moderne douches met wastafel en toilet.

Eerste etage
Middels vaste trap te bereiken. Hier 4 ruime slaapkamers, deze zijn allen v.v. een vaste kast.

De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging.
Dit is vrijblijvend en u kunt dan op uw gemak samen met de makelaar alles bekijken.
Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak via de mail of door ons te bellen!