P.C. Hooftplein 26

HARDERWIJK

Overzicht

Prijs
€ 182.500 k.k.
Status:
Verkocht
Type:
maisonnette
Bouwtype:
bestaande bouw
Bouwjaar:
1966
Ligging:
in woonwijk
vrij uitzicht
Woonoppervlakte:
100 m2
Inhoud:
265 m3
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4

Omschrijving

RUIM VIJF KAMERAPPARTEMENT (type maisonnette) met vrij uitzicht, 3 BALKONS (2 Zuid, 1 Noord) en een BERGING in de kelder. Het appartement bevindt zich boven een winkelcentrum, op de 1e en 2e etage (zonder bovenburen). Het complex is voorzien van een lift en intercominstallatie.
Indeling; 1e etage; tochtportaal, gang, toilet en woonkamer met een opp. van 25 m² en toegang tot het balkon. De keuken is in 2005 vernieuwd. 2e etage; overloop en 4 slaapkamers waarvan 2 met toegang tot een balkon. De fraaie badkamer is geplaatst in 2006 en voorzien van een ligbad en een 2e toilet. In 2010 volledig v.v. dubbel glas.

CENTRALE ENTREE
Nette entree met brievenbussen en intercominstallatie. Van hieruit toegang tot het trappenhuis en de lift.

APPARTEMENT
EERSTE VERDIEPING
Tochtportaal / hal
Tochtportaal met meterkast (4 groepen, 1 aardlekschakelaar en een dag- en nachtstroommeter), deur naar de hal. Via de hal heeft u toegang tot de trapkast, het toilet, de woonkamer, de keuken en trapopgang naar de tweede etage.

Toilet
Gedeeltelijk betegelde ruimte met fontein en vernieuwd toilet.

Woonkamer
Heerlijk lichte woonkamer met vrij uitzich over een parkje. De vloer is voorzien van parket (nu bedekt door vinyl). Oppervlakte ca. 25m². Via de woonkamer heeft u toegang tot één van de balkons (Zuid).

Keuken
De keuken is in 2005 vernieuwd; keukenkastjes, aanrechtblad, spoelbak en inbouwgaskookplaat. Verder is de keuken v.v. losse apparatuur en een aansluiting voor een vaatwasser en een wasmachine, opp. 10 m².

TWEEDE VERDIEPING
Overloop
Overloop met toegang tot diverse vertrekken en grote inbouwkast.

Slaapkamers
Twee ruime en twee kleinere slaapkamers met een oppervlakte van respectievelijk ca. 12 m², 11 m², 9 m² en 6 m². Twee slaapkamers bieden toegang tot een balkon. De kleinste slaapkamer is in 2008 v.v. een laminaatvloer.

Badkamer
De fraaie badkamer is geplaatst in 2006 en is voorzien van een ligbad, wastafel, wandcloset en inbouwverlichting. Opp. ca. 4 m².

BALKONS
2 balkons zijn gelegen op het Zuiden (1e en 2e verdieping) en 1 op het Noorden (2e verdieping). Oppervlakten ca. 6,5m².


De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging.
Dit is vrijblijvend en u kunt dan op uw gemak samen met de makelaar alles bekijken.
Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak via de mail of door ons te bellen!